contact

De praktijk is gelegen in het prachtige, rustieke Oud-West van Amsterdam.

Het is tevens mogelijk om af en toe afspraken in Limburg in te plannen, met hoofdlocatie Weert. Gesprekken op afstand vinden ook plaats, via skype of face-time.

Indien je een afspraak wilt maken dan kan je een email sturen naar psycholoog@michellecoenen.nl met je persoonlijke gegevens en telefoonnummer. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om je aanmelding door te nemen en een afspraak in te plannen. Het is tevens mogelijk om onderstaand contactformulier in te vullen.

Wil je graag telefonisch contact dan is het aan te raden contact te zoeken tijdens het telefonisch spreekuur op maandagmiddag tussen 16.00 en 17.00 uur of dinsdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur. Buiten deze tijden ben ik minder goed bereikbaar, maar kun je wel een bericht inspreken en bel ik je op een later tijdstip terug.

Mijn titel is Psycholoog NIP, maar ik ben niet BIG geregistreerd. Dit houdt in dat er binnen mijn praktijk geen specialistische GGZ kan worden behandeld, omdat ik niet samenwerk met een hoofdbehandelaar. Basis GGZ, coaching, relatietherapie, loopbaan- en studiebegeleiding vindt wel plaats. Let er wel op dat er geen tot minimaal sprake is van vergoeding van de kosten.

Drs. Michelle Coenen
psycholoog@michellecoenen.nl | + 316 515 222 10

Scroll to Top