Over de therapeut

Over de therapeut, Michelle.

Ik ben een enthousiaste Limburgse die volop geniet van het leven. Al van jongs af aan ben ik veel met sport bezig. Je kunt me dan ook geregeld vinden op het hockeyveld, rennend in het park of ben ik in datzelfde park te vinden voor een lesje bootcamp of boksen. Mijn studies Biologische Psychologie en Klinische Psychologie heb ik afgerond aan de Universiteit van Maastricht.

De klinische kant van het vak sprak mij heel erg aan en ik wilde graag weten hoe de psyche van de mens in elkaar steekt. Tijdens mijn studie ben ik ook actief geweest voor het studentenplatform van het Nederlands Instituut van Psychologen (SPS-NIP) en ook na mijn studie heb ik veel interesse in vakgerelateerde zaken, waaronder (het schrijven van) blogs, congressen, netwerkbijeenkomsten en lezingen. Ik heb gewerkt in het gevangeniswezen als psycholoog en junior onderzoeker. Hierdoor heb ik naast klinische ervaring ook ervaring opgedaan in de wetenschap.

Vervolgens heb ik enkele jaren gewerkt als psycholoog en coach door het hele land voor diverse grote organisaties. Ik ben een psycholoog NIP en heb daarom geruime ervaring binnen de generalistische basis en gespecialiseerde GGZ. Ik ben opgeleid in de cognitieve gedragstherapie, EMDR, oplossingsgerichte therapie en Mindfulness. Daarnaast pas ik veelvuldig ACT-technieken, RET-technieken en methodes van de positieve psychologie toe tijdens mijn gesprekken. In mijn praktijk in het hartje van Amsterdam ontvang ik je graag om je te coachen en te begeleiden bij diverse problemen of vraagstukken. Wat ik vaak terug hoor, is dat men mijn enthousiasme en humor, maar ook mijn confronterende en betrouwbare instelling waardeert. Ik zorg er graag voor dat jij je op je gemak voelt en zal er dan ook voor zorgen dat je veerkrachtiger de deur uitgaat.

Scroll to Top