"It is not the strongest of species that survive, nor the most intelligent, but the one most responsive to change".

Werkwijze

In de trajecten wordt gebruik gemaakt van diverse effectief bewezen behandelmethoden en samen wordt nagegaan wat er het beste bij jouw probleem en bij jou als persoon past. Uniek aan mijn werkwijze is dat ik ook veel nadruk leg op dimensies naast de aanwezige problemen, zoals het gezin, de familie en sociale contacten, gezondheid en voeding, ontspanning en meditatie, maar ook sport en beweging komen aan bod.

Gemiddeld duurt een traject tussen de 7 en 10 gesprekken. Een gesprek duurt 45-60 minuten en kost 105 euro. Er kunnen ook gesprekken plaatsvinden met partners (relatietherapie), deze duren 90 minuten en kosten 145 euro. Coaching gesprekken voor ZZP’ers of ondernemers kosten 125 euro ex btw. Voor bedrijven of organisaties worden offertes op maat gemaakt, het tarief per 45-60 minuten bedraagt 125 euro, ex btw.

Het is tevens mogelijk om gesprekken in het Engels te voeren of, indien gewenst, via Skype of telefoon.

Na een aanmelding wordt het intake gesprek gepland. Dit eerste gesprek is belangrijk om kennis te maken en er zal met name aandacht worden besteed aan de klachten of problemen en nog belangrijker, wat jij graag uiteindelijk wilt bereiken. Aan het einde van dit gesprek zal er kort worden stilgestaan bij wat voor traject er het beste bij jou als persoon past en vervolgens kan je zelf beslissen of je wilt gaan starten met het traject.

Scroll to Top