M
Michelle

Michelle

Re-cap Summer en New Beginnings

[fusion_text]Het is alweer eind augustus, in Amsterdam zijn de scholen zojuist weer van start gegaan en de rest van het land zal snel volgen. De zomer komt tot zijn einde, ondanks dat we nog wel lekker van een Zomerse temperatuur mogen genieten, en langzaamaan beginnen we weer aan ons werkende leven. Om nog even die Zomer Modus vast te houden kun je even een korte re-cap doen. Ik wil je meenemen in wat ik graag doe aan het einde van de zomer, om weer fris aan het werk te gaan![/fusion_text][fullwidth background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”0″ padding_bottom=”30″ padding_left=”0″ padding_right=”0″ hundred_percent=”no” equal_height_columns=”yes” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][/fullwidth][fusion_text]

  • Evalueer je zomermaanden. Los van je vakantie, wat had je voor ogen voor de maanden juni tot september? En nog belangrijker, wat heb je bereikt! Zelf stond ik voor grote beslissingen vlak voor de zomer en was mijn doelstelling: tot rust komen, een nieuw plan voor de toekomst en trainen voor hardloopwedstrijden. In mijn ogen heb ik deze doelstellingen ruimschoots behaald. Ik ben tot rust gekomen, heb meer tijd voor mezelf genomen en voel me stukken beter in mijn vel zitten dan aan het begin van dit jaar. Daarnaast heb ik mijn business plan geschreven en is Psychologie Praktijk Michelle Coenen een feit! Het hardlopen is gelukt, maar ik had eigenlijk liever wat meer kunnen trainen. Desalniettemin heb ik genoten van de zomermaanden.
  • Koester je momenten. Maak bijvoorbeeld een foto-album van je vakantie of kijk terug op je favoriete activiteiten van de zomer. Zelf kijk ik terug op een heerlijk weekje weg met een goede vriendin, leuke activiteiten met mijn vriend, feestjes, festivals en evenementen met vrienden, ben ik lekker sportief geweest met vriendinnen door elke week te boksen en denk ik met plezier terug aan gezellige etentjes in de tuin bij (schoon)familie en vrienden.
  • Maak nieuwe doelen voor de winter. Om weer fris van de start te gaan en de winter door te komen is het belangrijk om voor jezelf haalbare doelen te stellen. Wellicht als je van jezelf weet dat rust belangrijk is, kun je nu alvast weekenden of dagen vrij op je werk inplannen. Of een verre reis voor volgend jaar inboeken. Daarnaast kun je (kleine) doelstellingen voor jezelf als person stellen. Zelf wil ik bijvoorbeeld graag meer gaan hardlopen. Ook plan ik nu alvast vaste vrije momenten in, zodat ik kan toeleven naar deze (mini) vakanties en weer energie kan opdoen.

 

[/fusion_text][fusion_text]Bovenstaande dingen doe ik graag aan het einde van mijn zomerreces, zodat ik met volle energie en plezier kan beginnen aan mijn werkzaamheden. Het is belangrijk te genieten, stil te staan bij de mooie momenten en ervaringen, maar ook dat je stilstaat bij nieuwe ervaringen en wensen, het liefste in de vorm van haalbare doelstellingen. Voor mezelf sta ik aan het begin van de mooiste en grootste uitdaging:  het begin van mijn eigen praktijk in de psychologische hulpverlening en coaching.

Geniet nog van de laatste zonnestralen en hopelijk ga ook jij fris van start op je werk!

Liefs,
Michelle
[/fusion_text]

Share this post

Scroll to Top