Michelle

Michelle

Running Playlist

[fusion_text]Tijdens het hardlopen heb ik graag muziek op. Dat motiveert en zorgt ook voor een happy feeling. Sinds begin dit jaar heb ik Spotify en stel ik mijn eigen playlists samen, maar maak ook gebruik van al bestaande playlists.

Als ik een korte afstand (5-10 km) ren, luister ik graag naar de Motivation Mix met nummers van o.a. Calvin Harris, Blasterjaxx, Tinie Tempah en Eminem. Het zijn allemaal up-beat nummers met een motivational rap of tekst.

Als je meer playlists op het gebied van ‘Running’ wilt beluisteren, ga je in Spotify bij zoeken naar ‘Running’. Je komt dan in het genre terecht en hebt verschillende opties. Per playlist staat een selectie van hardlopers en het enige wat je verder hoeft te doen is je hardloopschoenen aan te trekken en beginnen met hardlopen! Met name Morning Run is aan te raden. Het mooie aan de playlists onder het genre ‘Running’  is dat ze je tempo meenemen, dus je nummers worden hierop afgestemd.

Ik ga zo ook een rondje rennen, ben nu extra gemotiveerd en jij hopelijk ook!


Never not running, liefs,

Michelle[/fusion_text][fullwidth background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”0″ padding_bottom=”30″ padding_left=”0″ padding_right=”0″ hundred_percent=”no” equal_height_columns=”yes” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][/fullwidth]

Share this post

Scroll to Top